Stal ’t Reelaer 2e kans paardrijspullenbeurs

Wij zijn er weer klaar voor! Vanaf nu kun je vanaf 20:00 uur (ma t/m vr)  je deelname envelop afhalen! Heb je nog te grote/te kleine paardrijkleren of paardrijspullen die je niet meer gebruikt? Geef ze dan een tweede kans op de beurs die tijdens de cross op zaterdag 23 juni en zondag 24 juni word gehouden bij Stal ’t Reelaer. Van de opbrengst is dan 30% voor Stal ‘t Reelaer voor het goede doel en 70% voor jou. Bovendien krijgen je paardenspullen een tweede kans!
De beurs is zaterdag van 13-15u en op zondag van 10.30-14.30u.

Mee doen is heel eenvoudig:
Stap 1: Haal een deelname envelop in de kantine van Stal ’t Reelaer bij de lesondersteuning/bardienst. Je krijgt een envelop met een persoonlijk deelname nummer. In de envelop vind je alle informatie en materialen die nodig zijn om deel te nemen.
Stap 2: Lever je gelabelde artikelen zo snel mogelijk in bij de lesondersteuning/bardienst, dit kan tot en met dinsdag 19 juni a.s.
Stap 3: uitbetaling/ophalen
Voor de uitbetaling van de verkochte artikelen en het afhalen van eventueel niet verkochte artikelen kun je je op zondag 24 juni van 14:45 tot en met 15:15uur melden bij de stand van onze beurs op het terrein van Stal ’t Reelaer.

De 2e Kans paardenspullenbeurs Commissie

Bezoek ons op Facebook
2ekanspaardrijspullenbeurs@gmail.com

Share Button

Comments are closed