Actueel

Onze januari wedstrijd was ook de selectiewedstrijd voor de best zittende ruiter van Stal ‘t Reelaer! Hieronder vind je de ruiters die dit jaar geselecteerd zijn. Het feit dat je geselecteerd bent is al een eer op zich! Jullie krijgen allen een zitles van Stal ‘t Reelaer aangeboden!
Behoor je tot onderstaande categorieen, dan  mag je meedoen met de KNHS zitcompetitie. Wil je inderdaad meedoen met de KNHS zitcompetitie, dan kun je hier meer informatie vinden. Ruiters die jonger dan 14 jaar zijn moeten begeleid worden op de regiofinale door een ouder. De regiofinale is vaak rond juni. Tegen die tijd krijgen jullie een les van Stal ‘t Reelaer aangeboden ter voorbereiding! Spannend!
Categorie 1: 10 t/m 12 jaar, wel in het bezit van het F4 diploma: Tess, Marrit, Manon
Categorie 2: 13 t/m 17 jaar, niet in het bezit van het F8 diploma: Anouk, Kayleigh
Categorie 3: 13 t/m 17 jaar, wel in het bezig van het F8 diploma: Joelle, Eline
Categorie 4: 18+, alle niveaus, Sophie
Op 1 april 2017 wordt het niveau van de ruiter en de leeftijd van de ruiter gemeten.
Allen gefeliciteerd!!
In mei krijgen jullie een zitles aangeboden!


Het nieuwe boek ‘Leer paardrijden met plezier’ is weer verkrijgbaar. De proeven F1 t/m F12 zijn vernieuwd. De theorie is ook wat veranderd. Je kunt het boek hier bestellen..

Vanaf 1 september zullen we de nieuwe dressuurproeven t/m F12 gaan gebruiken. Je kunt ze vinden op https://www.knhs.nl/disciplines/dressuur/f-proeven/
Wist je dat je ook een handige (betaalde) app kunt downloaden om te oefenen?


10 maart 2015 Tommy heeft een prachtig merrieveulen gekregen! Tommy is dinsdagmiddag bevallen van een prachtig zwart merrieveulen. Het veulen maakt het goed. Vader van het veulen is de prachtige friese hengst Brandus. Ze staat nu in de wei met haar prachtige veulen!


 

 

Share Button

Comments are closed