Spring- en Crossdag

Maak kennis met springen en crossen tijdens een spring- en crossdag. Onze crosswei bestaat uit leuke en uitdagende hindernissen. Voor ieder niveau is er een hoogte te springen. De hindernissen zijn maximaal 70 tot 80 cm hoog. De waterbak is op het diepste punt ongeveer 1,5 m. diep! Een spring- en crossdag is van 10 uur – 16 uur Informeer naar de mogelijkheden.
De crossdag is geschikt voor ruiters die willen kennismaken met cross en voor ruiters die vaker hebben gecrosst.

Heb je springervaring maar nog nooit gecrosst? Maak dan kennis met deze tak van sport tijdens deze crossdag. Ontspanning en plezier voor ruiter en paard staan voorop tijdens deze dag. Vind je een hindernis te hoog? Spring dan een lagere variant. Alle hindernissen hebben een hogere, lagere en laagste variant. Zo’n crossdag is ook een leuke activiteit met je lesgroep.

Er staat weer een crossdag gepland! Meer info kun je krijgen via de mail stal@reelaer.nl. Wil je meedoen? Vul dan het boekingsformulier in! Meld je aan met dit boekingsformulier!


Crossdag (150,- incl. lunch) – Zondag 28 April 2024 – VOL


Omdat de crossdag van 28 april vol is hebben we een extra crossdag gepland!
Crossdag (150,- incl. lunch) – Zondag 30 juni 2024 – nog plek


Aanmelden kan via dit boekingsformulier


Tijdens de crossdag rijd je op een paard van ons en krijg je 2 crosstrainingen, theorie en nabespreking. Het tarief is inclusief lunch en de huur van het crossterrein. Lesklanten krijgen korting (25,-) en ruiters met eigen paard krijgen korting (50,-). Tijdens het springen van vaste hindernissen is het dragen van een level 3 bodyprotector verplicht. Deze kun je bij ons huren (5,-).

Als je een vaste groep hebt van 6 personen kun je ook korting krijgen.
Wil jij op de hoogte worden gehouden van de volgende crossdag? Vul dan dit formuliertje in. Je krijgt dan een mailtje wanneer we weer een crossdag plannen.  Hou me op de hoogte van de volgende crossdag!

 

Hierboven zie je het crossparcours van onze juni – zomercross.

Comments are closed