Proefmaand paardrijden

Proefmaand paardrijden

Ben je benieuwd of paardrijden iets voor jóu is en wil je graag kennismaken met paard- of ponyrijlessen bij Stal ‘t Reelaer, dan kun je een proefmaand van 4 lessen rijden tegen een gereduceerde prijs. Dit kan voor zowel kinderen als volwassenen. Je komt als beginner in een aparte beginnersles op de zaterdagmiddag van 12.30 – 13.30 uur. Je leert daar de basisbeginselen paardrijden met theorie erbij. Ervaren ruiters kunnen ook op andere avonden terecht. Ben je na de proefmaand enthousiast en wil je daarna verder, dan kun je terecht in een groepsles. De proefmaand is alleen bedoeld voor ruiters die nog niet eerder hebben gereden bij Stal ‘t Reelaer. Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Bel dan met 0572-363398.

Proefmaand Jeugd t/m 12jr 13 t/m 17jr 18jr en ouder
(4 lessen) 45,- 50,- 55,-
Per 1 januari 2019 50,- 55,- 60,-
Planning Je kunt bij ons niet pinnen 
Start iedere maand Je kunt dus altijd beginnen. Hoeven niet 4 opvolgende weken te zijn. Bel 0572-363398 of mail stal@reelaer.nl

Kledingadvies

Voor het paardrijden is het handig om een makkelijk zittende broek aan te doen (bv een joggingbroek) en dichte schoenen met een hakje (dus geen gympen). Regenlaarzen zijn ook prima. Verder een shirt met korte of lange mouwen (geen hemdje). Doe als het kouder is ook dikke sokken, stevige schoenen en een warme jas aan. Een skipully onder je trui en handschoenen is dan ook geen overbodige luxe! Tijdens de proefmaand kun je een veiligheidscap van ons lenen. Voor meer informatie kun je natuurlijk bellen.

201404 heinokoerier diesel

 

 

 

 

Share Button

Comments are closed