Proefmaand paardrijden

Proefmaand paardrijden

Ben je benieuwd of paardrijden iets voor jóu is en wil je graag kennismaken met paard- of ponyrijlessen bij Stal ‘t Reelaer, dan kun je een basiscursus van 8 lessen. Je kunt eventueel na 4 lessen stoppen. De basiscursus rijd je tegen een gereduceerde prijs. Dit kan voor zowel kinderen als volwassenen. Je komt als beginner in een aparte beginnersles op de zaterdag van 13.00 – 14.00 uur. Je leert daar de basisbeginselen paardrijden met theorie erbij. Ben je na de basiscursus enthousiast en wil je daarna verder, dan kun je terecht in een groepsles. Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Bel dan met 0572-363398.
Ervaren ruiters kunnen ook op andere avonden terecht.

Basiscursus Jeugd t/m 12jr 13 t/m 17jr 18jr en ouder
4 lessen 50,- 55,- 60,-
8 lessen 100,- 110,- 120,-
Planning
Start regelmatig
Bel 0572-363398 of mail stal@reelaer.nl

Geldigheid en betaling

De geldigheid van de proefmaand van 4 lessen is 8 weken. Wil je over een langere tijd kennismaken met paardrijden dan kan dat met losse lessen. De proefmaand dient tijdens de eerste les van de proefmaand afgerekend te worden. Dit kan contant of met de pin.

Kledingadvies

Voor het paardrijden is het handig om een makkelijk zittende broek aan te doen (bv een joggingbroek) en dichte schoenen met een hakje (dus geen gympen). Regenlaarzen zijn ook prima. Verder een shirt met korte of lange mouwen (geen hemdje). Doe als het kouder is ook dikke sokken, stevige schoenen en een warme jas aan. Een skipully onder je trui en handschoenen is dan ook geen overbodige luxe! Tijdens de proefmaand kun je een veiligheidscap van ons lenen. Voor meer informatie kun je natuurlijk bellen.

201404 heinokoerier diesel

 

 

 

Comments are closed