Proefmaand paardrijden

Proefmaand paardrijden (vanaf 8 jaar)

Ben je benieuwd of paardrijden iets voor jóu is en wil je graag kennismaken met paard- of ponyrijlessen bij Stal ‘t Reelaer, dan kun je beginnen met de starterslessen van een half uur theorie en een half uur praktijk. De lessen gaan steeds in een serie van 4 lessen (proefmaand).  De Starterslessen rijd je tegen een gereduceerde prijs. Dit kan voor zowel kinderen als volwassenen. Je kunt je hier opgeven .

Je komt als beginner in een aparte beginnersles op de zaterdag rond 13 uur. Je leert daar de basisbeginselen paardrijden met theorie erbij. Ben je na de starterslessen enthousiast, wil je daarna verder en ben je oud genoeg (8 jaar), dan kun je terecht in een groepsles. Ervaren ruiters kunnen ook op andere avonden terecht en de 4 lessen van de proefmaand in ervaren lessen inplannen.

Voor de jeugdruiters is op dit moment een wachtlijst. Door de vele aanmeldingen zijn de lessen vol. Vul gerust een aanmeldingsformulier in. In het najaar start er weer een proefmaand.

Starterslessen Jeugd t/m 12jr 13 t/m 17jr 18jr en ouder
4 lessen 50,- 55,- 60,-
8 lessen 100,- 110,- 120,-
Planning: Start regelmatig | Vul het formulier in om je aan te melden
Lestijd op dit moment van de Startersles op zaterdag: 13u – 14u of van 14u-15u
De startersles op de zaterdag bestaat uit een half uur theorie en een half uur praktijk

Leeftijden en beginnen met paardrijden

Kennismaken met paardrijden Wanneer
Vanaf 8 jaar Omgaan en rijden gaat spelenderwijs. De starterslessen vormen een prima voorbereiding op het onbevangen omgaan met de pony’s. Het vertrouwen, stappen, lichtrijden in draf en het sturen komen aan bod. Ook worden de eerste figuren uitgelegd. Zaterdag proefmaand
Na de kennismaking in de starterslessen en het aanleren van de belangrijkste vaardigheden kan worden toegewerkt naar de doorgestroomd naar de uursles. Dit kan wanneer de ruiter vaardig genoeg is en wanneer er plek in de groepsles is.
In een uursles wordt er gereden met een maandabonnement. Kijk hier voor meer informatie over het rijden met een kwartaalbonnement.
Zaterdag en woensdagmiddag
Wanneer gaan de proefmaanden van start?
Deze starten in oktober, januari, maart en mei.
Je kunt je altijd aanmelden. Je krijgt een berichtje wanneer je geplaatst wordt.
Vanwege het grote aantal aanmeldingen kan het plaatsen even duren.

Kijken bij de les

Vanaf 26 juni is het weer toegestaan om te kijken bij de lessen op 1,5 m van elkaar. We willen ouders vragen om op het terras te blijven en niet in de kantine en de stallen te komen in verband met de ruimte. Wanneer je bij de rijbaan wilt kijken, ga dan niet aan de bakrand staan, maar ga op wat afstand zitten en leid uw kind niet af van de les. Het is ook mogelijk om een wandeling over het Landgoed te maken.

Geldigheid en betaling

De geldigheid van de proefmaand van 4 lessen is 8 weken. Wil je over een langere tijd kennismaken met paardrijden dan kan dat met losse lessen. De proefmaand dient tijdens de eerste les van de proefmaand afgerekend te worden. Dit kan contant of met de pin.

Kledingadvies

Voor het paardrijden is het handig om een makkelijk zittende broek aan te doen (bv een joggingbroek) en dichte schoenen met een hakje (dus geen gympen). Regenlaarzen zijn ook prima. Verder een shirt met korte of lange mouwen (geen hemdje). Doe als het kouder is ook dikke sokken, stevige schoenen en een warme jas aan. Een skipully onder je trui en handschoenen is dan ook geen overbodige luxe! Tijdens de proefmaand kun je een veiligheidscap van ons lenen. Voor meer informatie kun je natuurlijk bellen.

201404 heinokoerier diesel

Vul hier het aanmeldingsformulier in:
Aanmeldingsformulier

 

 

Comments are closed