Proefmaand paardrijden

Proefmaand paardrijden (vanaf 8 jaar)

 

Ben je benieuwd of paardrijden bij Stal ‘t Reelaer iets voor jóu is? Dan kun je beginnen met een proefmaand (4 lessen) tegen gereduceerd tarief.
Dit kan voor zowel jeugd als volwassenen. Je kunt je hier opgeven .

Ervaren ruiters
Heb je eerder paardgereden en wil je weer gaan rijden? Ook dan kun je je hier opgeven.
Ervaren ruiters kunnen ook op andere avonden terecht en de 4 lessen van de proefmaand in ervaren lessen inplannen.

Beginnen met paardrijden
Je komt als jeugdbeginner in een aparte beginnersles op de zaterdag rond 13 uur. Je leert daar de basisbeginselen paardrijden met theorie erbij. Ben je na de starterslessen enthousiast en wil je verder, dan kun je nog eens 4 lessen beginnerslessen afspreken. Daarna is het mogelijk om een abonnement te nemen. Wil je als volwassenen leren paardrijden? Ook dan kun je je via het formuliertje aanmelden.

 

Starterslessen Jeugd 8 t/m 12jr 13 t/m 17jr 18jr en ouder
4 lessen 60,- 65,- 70,-
Beginnerscursus jeugd Start in oktober
Beginnerscursus volwassenen Wachtlijst
Ervaren jeugd of volwassenruiters Kunnen direct instromen Kunnen direct instromen
Vul het formulier in om je aan te melden  We nemen dan contact met je op als we weer gaan starten.
Lestijd op dit moment van de Startersles jeugdruiters is op zaterdag: 13.30u – 14.30u
De startersles op de zaterdag bestaat uit een half uur theorie en een half uur praktijk

Leeftijden en beginnen met paardrijden

Kennismaken met paardrijden Wanneer
Vanaf 8 jaar Omgaan en rijden gaat spelenderwijs. De starterslessen vormen een prima voorbereiding op het onbevangen omgaan met de pony’s. Het vertrouwen, stappen, lichtrijden in draf en het sturen komen aan bod. Ook worden de eerste figuren uitgelegd. Zaterdag jeugdlessen, proefmaand
Na de kennismaking in de starterslessen en het aanleren van de belangrijkste vaardigheden kan worden toegewerkt naar de galop en de doorgestroomd naar de uursles. Dit kan wanneer de ruiter vaardig genoeg is en wanneer er plek in de groepsles is.
In een uursles wordt er gereden met een maandabonnement. Kijk hier voor meer informatie over het rijden met een kwartaalbonnement.
Wanneer gaan de proefmaanden van start?
Deze starten ongeveer in maart en oktober van het jaar.
Je kunt je altijd aanmelden. Je krijgt een berichtje wanneer je geplaatst wordt.

Kijken bij de les

Blijven kijken bij de les mag. We willen ouders vragen om op het terras te blijven en in de kantine (na het indelen) en niet in de stallen te komen in verband met de ruimte. Wanneer je bij de rijbaan wilt kijken, ga dan niet aan de bakrand staan, maar ga op wat afstand zitten en leid uw kind niet af van de les. Het is ook mogelijk om een wandeling over het Landgoed te maken.

Geldigheid en betaling

De geldigheid van de proefmaand van 4 lessen is 8 weken. Bij een om de week proefmaand 12 weken. Wil je over een langere tijd kennismaken met paardrijden dan kan dat met losse lessen. De proefmaand dient tijdens de eerste les van de proefmaand afgerekend te worden. Dit kan contant of met de pin.

Kledingadvies

Voor het paardrijden is het handig om een makkelijk zittende broek aan te doen (bv een joggingbroek) en dichte schoenen met een hakje (dus geen gympen). Regenlaarzen zijn ook prima. Verder een shirt met korte of lange mouwen (geen hemdje). Doe als het kouder is ook dikke sokken, stevige schoenen en een warme jas aan. Een skipully onder je trui en handschoenen is dan ook geen overbodige luxe! Tijdens de proefmaand kun je een veiligheidscap van ons lenen. Voor meer informatie kun je natuurlijk bellen.

201404 heinokoerier diesel

Vul hier het aanmeldingsformulier in:
Aanmeldingsformulier

 

 

Comments are closed