BHV cursus

Stal ‘t Reelaer organiseert jaarlijks, voor haar instructeurs een BHV middag en is het voor anderen mogelijk om hieraan deel te nemen.

logos bhvLocatie: Stal ‘t Reelaer, Heinoseweg 10, 8102 RN Raalte
Datum: 8 november 2023
Woensdag,  13.30 – 17.00u (zorg dat je ruim op tijd bent!)
De cursus wordt gegeven door een docent van de KompasVeiligheidsGroep.
Tip: Trek gemakkelijke kleding aan.

prijzen 2023 Kosten (excl. BTW)
BHV Herhaling + AED € 70,- per cursist
BHV Basis + AED ( e-learning en praktijkcursus) alleen in overleg

Bel eerst even om te informeren of er nog plek is: 0572-363398.
Max. 20 pers.
Stuur dan een mailtje met daarin je gegevens: Naam, voorletter, email, bedrijf, geboortedatum, geboorteplaats en waarvoor je je aanmeldt.

vuurDeze BHV-cursus is gericht op de Hippische sector en daardoor aantrekkelijker voor maneges, ruiterverenigingen en paardenbedrijven. Binnen de cursus worden de reguliere aspecten binnen de BHV behandeld. Cursisten van buiten de Hippische sector kunnen dus ook aansluiten op deze cursus en worden erna volledig BHV gecertificeerd.

reaniOok de Basiscursisten kunnen deelnemen aan deze cursus. Zij hebben de mogelijkheid om in te stromen in de herhalingscursus wanneer zij de module e-learning van tevoren doen. Dit is een online module waarin zij alle basisbeginselen van de BHV leren. Deze module duurt ongeveer 2 á 2,5 uur. Nadat de cursisten de module afgerond hebben printen zij hiervan een deelcertificaat uit die zij mee moeten nemen naar de herhalingscursus.

BHV Basiscursus + AED Heb je nog nooit eerder een BHV cursus gedaan d an moet je deze eerst doen. Dit is een e-learning module en kun je dus thuis doen. Daarna moet je dan ook nog de BHV herhaling doen.

BHV herhalingscursus + AED Heb je de BHV basis afgerond dan moet je jaarlijks je BHV herhalen. Dan kun je je opgeven voor de herhalingscursus. De kosten hiervoor bedragen.

 

 

Comments are closed