Boekingsformulier

Aanmelden arrangement

Het is verstandig om vóór het opsturen van het boekingsformulier een optie te nemen per mail, zodat je een plekje in onze agenda gereserveerd hebt. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Mails worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Je kunt daarna dan rustig je boekingsformulier opsturen. De optie is een week geldig. Onze paarden zijn niet geschikt voor ruiters die zwaarder zijn dan 95 kg.

Crossweek (14+) en Jongerentrektocht (TREC)
Bij het boeken moet het Boekingsformulier opgestuurd worden. Het is mogelijk om vanaf 1 december te boeken. De bevestiging/factuur wordt dan in het nieuwe jaar verstuurd. In de zomermaanden krijg je van ons een Stal ‘t Reelaer T-shirt. De maat kun je op het boekingsformulier vermelden. Deze worden rond 1 juni besteld. Wanneer na die datum wordt geboekt kan de opgegeven maat dus niet gegarandeerd worden. Vergeet niet een annuleringsverzekering af te sluiten.

Ruiterbewijsweekend of ander arrangement
Bij het boeken moet het Boekingsformulier opgestuurd worden. Het boekingsformulier kun je invullen en, door op verzenden te drukken,  online versturen.  Vergeet niet een annuleringsverzekering af te sluiten.

Je krijgt daarna van ons een bevestiging toegestuurd, dit is tevens factuur, waarin je wordt verzocht een aanbetaling te doen. Leerboeken voor het ruiterbewijs worden pas dan verstuurd wanneer de aanbetaling bij ons binnen is. Een volledige aanlevering van formulieren voorkomt hierbij vertraging.

Annuleringsverzekering
Sluit voor uw en onze geruststelling een annuleringsverzekering af na het boeken. Dit kan een teleurstelling voorkomen bij een vaak onverwachtse en vervelende situatie. Dit kunt u doen o.a. bij de Rabobank en de ANWB.

Administratie- en reserveringskosten
Na het boeken met het boekingsformulier wordt te allen tijde 75 euro administratie- en reserveringskosten in rekening gebracht. Dit bedrag zit in het totaalbedrag van het arrangement en komt er dus niet bovenop.

Arrangementen gaan alleen door bij voldoende deelname. Wanneer er onvoldoende deelname is kan het arrangement door ons worden samengevoegd, verplaatst of worden geannuleerd. Wanneer een arrangement door overmacht niet volgens plan kan verlopen zal een aangepast programma worden geboden. Ook wij moeten ons houden aan de coronamaatregelen die op ieder moment gelden. Het kan zijn dat dit tot aanpassingen van het programma leidt.


Annulering door Stal ’t Reelaer vanwege Corona
Wanneer een arrangement door corona door ons wordt geannuleerd zullen we in eerste instantie kijken naar een alternatieve datum in het zelfde jaar. De aanbetaling blijft dan staan tot de verplaatste datum. Wordt het arrangement verplaats naar het volgende jaar, dan rekenen wij 50,- verplaatsings- en administratiekosten.

Lukt dit niet dan wordt het hele bedrag min de administratie-, boekings- en reserveringskosten (75,-), dus ook de aanbetaling door ons terugbetaald.

Annulering door de deelnemer vanwege Corona
Ziekte van de deelnemer zelf valt vaak onder de dekking van zowel de annulering-, als van de reisverzekering. Informeer bij je verzekeraar wat onder de dekking valt. Sluit voor uw en onze geruststelling een verzekering af  na het boeken. Dit kan een teleurstelling voorkomen bij een vaak onverwachtse en vervelende situatie.

Annuleringsvoorwaarden van Stal ‘t Reelaer algemeen
Wanneer een deelnemer anders wil annuleren zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing (zie boekingsformulier)

Comments are closed