Boekingsformulier

Aanmelden arrangement

Het is verstandig om vóór het opsturen van het boekingsformulier een telefonische optie te nemen, zodat je een plekje in onze agenda gereserveerd hebt. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Je kunt daarna dan rustig je boekingsformulier opsturen. De optie is een week geldig.

Ponykamp, Crossweek en Jongerentrektocht
Bij het boeken moet het Boekingsformulier opgestuurd worden. Het is mogelijk om vanaf 1 december te boeken. De bevestiging/factuur wordt dan in het nieuwe jaar verstuurd. In de zomermaanden krijg je van ons een Stal ‘t Reelaer T-shirt. De maat kun je op het boekingsformulier vermelden. Deze worden rond 1 juni besteld. Wanneer na die datum wordt geboekt kan de opgegeven maat dus niet gegarandeerd worden. Vergeet niet een annuleringsverzekering af te sluiten.

Spring- en Cross3daagse
Bij het boeken moet het Boekingsformulier opgestuurd worden. Het boekingsformulier kun je invullen en, door op verzenden te drukken,  online versturen.  Vergeet niet een annuleringsverzekering af te sluiten.

Ruiterbewijsweekend
Bij het boeken moet het Boekingsformulier opgestuurd worden. Het boekingsformulier kun je invullen en, door op verzenden te drukken,  online versturen.  Vergeet niet een annuleringsverzekering af te sluiten.

Je krijgt daarna van ons een bevestiging toegestuurd, dit is tevens factuur, waarin je wordt verzocht een aanbetaling te doen. Leerboeken voor het ruiterbewijs worden pas dan verstuurd wanneer de aanbetaling bij ons binnen is. Een volledige aanlevering van formulieren voorkomt hierbij vertraging.

Annuleringsverzekering
Sluit voor uw en onze geruststelling een annuleringsverzekering af na het boeken. Dit kan een teleurstelling voorkomen bij een vaak onverwachtse en vervelende situatie. Dit kunt u doen o.a. bij de Rabobank en de ANWB.

Administratie- en reserveringskosten
Na het boeken met het boekingsformulier wordt te allen tijde 75 euro administratie- en reserveringskosten in rekening gebracht. Dit bedrag zit in het totaalbedrag van het arrangement en komt er dus niet bovenop.

Arrangementen gaan alleen door bij voldoende deelname. Wanneer er onvoldoende deelname is kan het arrangement door ons worden samengevoegd, verplaatst of worden geannuleerd. Wanneer een arrangement door overmacht niet volgens plan kan verlopen zal een aangepast programma worden geboden. Ook wij moeten ons houden aan de coronamaatregelen die op ieder moment gelden. Het kan zijn dat dit tot aanpassingen van het programma leidt.

Comments are closed