Crossweek

11 t/m 16 jr

20130823 1 534Voor de ervaren en oudere ponykampruiter  organiseren we de Crossweek. Tijdens deze week doe je ruiterbewijstraining, politietraining, buitenrit en krijg je ook dressuur-, spring- en crossles. Deze week is geschikt voor (manege)ruiters met meer rijervaring die meer en uitdagender kunnen en willen springen en crossen. Vind je een crosshindernis te hoog? Geen probleem, iedere hindernis heeft ook een lagere variant. Ook de waterbak blijft natuurlijk een favoriet onderdeel!
Deze weken worden georganiseerd in de zomervakantie van zondagavond 19.00 uur tot zaterdag 11.00 uur. Een groep bestaat uit ongeveer 10 kinderen en twee begeleiders.

Hieronder vind je een filmpje!
2016 week 5 Crossweek

P1010610Overnachten

Overnachten doe je in onze gezellig slaapkamers met stapelbedden. Deze worden op basis van leeftijd en activiteit ingedeeld. Heb je nog bijzonderheden? Vermeld dit dan op het boekingsformulier en geef dit dan aan het begin van de week door aan je begeleiding.

Meer leren over paarden

Ieder jaar wordt er een theorie of praktijkblok behandeld, zoals bijvoorbeel natural horsemanship, natuurlijk bekappen of positief/negatief belonen. Dit zijn ook thema’s die wij in de praktijk met het werken met de paarden hanteren.

 

Ponykamp

8 t/m 10 jr                                  

Dit jaar organiseren we één week voor de allerjongsten. Dus ben je tussen de 8 en 10 jaar en wil jij een uitdagend ponykamp met veel variatie, met gave crosshindernissen en een waterbak? Kom dan bij ons op ponykamp (7 dagen!). Wat is er leuker dan met je pony in de waterbak te zwemmen? Ook voor ruiters met minder rij- of springervaring is er volop uitdaging in onze crosswei!

Wat je deze week kan verwachten naast je dressuur- en springles is ruiterbewijstraining, crosstraining, politietraining, een heuse cross op ons crossparcours met waterbak, buitenrit en natural horsemanship. Ook train je vaardigheden die je later voor de jongerentrektocht goed zult kunnen gebruiken. We hebben een team van allemaal hele leuke en lieve pony’s, waar je in het begin van de week tussen kan wisselen. Op het einde van de week kun je dan kiezen welke pony je wilt versieren met de pony-versierwedstrijd of wilt rijden met de dressuur- en springwedstrijd. We gaan natuurlijk ook barbecueën en naast het paardrijden nog andere leuke dingen doen en we sluiten de week af met een spring- en dressuurwedstrijd (evt. F-proef), waarbij je een prijs kunt winnen. Op vrijdagavond is de bonte avond met disco. Ons ponykamp is niet geschikt voor kinderen die nog helemaal niet kunnen paardrijden en is een prima voorbereiding op de jongerentrektocht. Bij het springen in de crosswei over de vaste hindernissen is het dragen van een bodyprotector verplicht. Vergeet deze dus niet mee te nemen. Heb je zelf niet een bodyprotector? Dan kun je deze bij ons huren (15,-) of kopen.

Zomervakantie 2019
7 dagen – 469,-
Ponykamp
(7 dgn)
8 t/m 10 jaar
Crossweek
(7 dgn)
11 t/m 16 jaar
groep1
Crossweek
(7 dgn)
11 t/m 16 jaar
groep2
7 t/m 13 juli nog plek nog plek
14 t/m 20 juli VOL VOL
21 t/m 27 juli VOL VOL VOL
28 juli t/m 3 aug. VOL VOL
4 t/m 10 aug. nog plek nog plek
11 t/m 17 aug. VOL nog plek
18 t/m 24 aug. VOL VOL
25 t/m 31 aug. nog plek nog plek
OPEN DAG crossles
Voorjaarsvakantie

28 februari – 30,-
13-14.30u
14.30-16u
Als je er Zomer 2019 bij bent! nog plek
Spring- en Cross 3daagse
Meivakantie
3 dagen – 250,- (incl. overnachting)
1, 2 en 3 mei
alle leeftijden VOL Meer info..

Boek op tijd!

Vanaf 1 december kun je weer boeken! Bel naar Stal ‘t Reelaer 0572-363398 om een telefonische reservering te doen of stuur een mailtje naar stal@reelaer.nl. Boeken kan met het boekingsformulier. Dit formulier kun je vinden op de pagina Aanmelden. Vergeet niet een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij het springen tijdens de crosslessen is het dragen van een bodyprotector verplicht. Heb je er zelf niet een? Dan kun je die bij ons huren (15,- voor week/weekend) of kopen.

 

[facebook_like_button]

Share Button

Comments are closed