Crossweek

De zomer kan door gaan in een aangepaste vorm!
De zomer kan doorgaan in een aangepaste vorm! Wel moeten we voldoen aan de regels van het Coronaprotocol. Dit betekent voor de zomer dat we duidelijke afspraken moeten maken. Wat is de stand van zaken? Dit lees je hier..!

11 t/m 16 jr

Voor de ervaren en oudere ponykampruiter  organiseren we de Crossweek. Tijdens deze week doe je ruiterbewijstraining, politietraining, buitenrit en krijg je ook dressuur-, spring- en crossles. Deze week is geschikt voor (manege)ruiters met meer rijervaring die meer en uitdagender kunnen en willen springen en crossen. Vind je een crosshindernis te hoog? Geen probleem, iedere hindernis heeft ook een lagere variant. Ook de waterbak blijft natuurlijk een favoriet onderdeel!
Deze weken worden georganiseerd in de zomervakantie van zondagavond 19.00 uur tot zaterdag 11.00 uur. Een groep bestaat uit ongeveer 10 ruiters en twee begeleiders.

Cross 14+

Nieuw dit jaar is de Crossweek 14+. Deze is in week 3 en week 7. Ben jij 14 jaar of ouder en kun je niet kiezen tussen de Jongerentrektocht en de Crossweek? Vind je 3 lange trektochtdagen gewoon te lang  of vind jij crossen leuk? Dan is de Cross 14+ wellicht iets voor jou.  Je hebt dan meer crosstrainingen en je maakt één dag een lange dagtocht. Durf jij beide uitdagingen aan?
Deze week is geschikt voor ervaren (manege) ruiters en springervaring is vereist. Je moet minimaal 14 jaar zijn.

Kijk hier voor een filmpje

Vlog van een Cross3Daagse

P1010610Overnachten

Overnachten doe je in onze gezellig slaapkamers met stapelbedden. Deze worden op basis van leeftijd en activiteit ingedeeld. Heb je nog bijzonderheden? Vermeld dit dan op het boekingsformulier en geef dit dan aan het begin van de week door aan je begeleiding.

Meer leren over paarden

Ieder jaar wordt er een theorie of praktijkblok behandeld, zoals bijvoorbeeld natural horsemanship, natuurlijk bekappen of positief/negatief belonen. Dit zijn ook thema’s die wij in de praktijk met het werken met de paarden hanteren.

 

 

 

Zomervakantie 2020
7 dagen – 469,-
Crossweek
(7 dgn)
11 t/m 16 jaar
groep1
Crossweek
(7 dgn)
11 t/m 16 jaar
groep2
5 t/m 11 juli VOL VOL
12 t/m 18 juli VOL VOL
19 t/m 25 juli VOL VOL (Cross 14+)
26 juli t/m 1 aug. VOL VOL (Cross 14+)
2 t/m 8 aug. VOL VOL
9 t/m 15 aug. VOL VOL
16 t/m 22 aug. nog 2 plek (Cross 14+) VOL (Cross 14+)
23 t/m 29 aug. nog 1 plek VOL

Boek op tijd!

Vanaf 1 december kun je weer boeken! Bel naar Stal ‘t Reelaer 0572-363398 om een telefonische reservering te doen of stuur een mailtje naar stal@reelaer.nl. Boeken kan met het boekingsformulier. Dit formulier kun je vinden op de pagina Aanmelden. Vergeet niet een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij het springen tijdens de crosslessen is het dragen van een bodyprotector verplicht. Heb je er zelf niet een? Dan kun je die bij ons huren (15,- voor week/weekend) of kopen.

 

[facebook_like_button]

Comments are closed