Crossweek

Zomer 2021
Hoe alles in een jaar kan veranderen hebben we gemerkt met de opkomst van de Corona. Het was hartverwarmend hoe wij ons gesteund hebben gevoeld door iedereen in deze bizarre en moeilijke Corona periode.  Wij waren heel enthousiast dat de zomer van 2020 door kon gaan in een aangepaste vorm. Ondanks de tentjes en een avond korter hebben we een fantastische en gezellige zomer gehad!
Voor de zomer van 2021 zullen we ons ook moeten houden aan de maatregelen die op dat moment gelden. Het liefste willen wij het programma weer als vanouds, maar wij zullen ons daar flexibel in moeten opstellen. Hoe we onze aanpassingen hebben gedaan in 2020  lees je hier..!
De planning voor 2021 staat weer onderaan deze pagina! Wij hebben zin in zomer 2021!

11 t/m 16 jr

Voor de ervaren en oudere ponykampruiter  organiseren we de Crossweek. Tijdens deze week doe je ruiterbewijstraining, politietraining, buitenrit en krijg je ook dressuur-, spring- en crossles. Deze week is geschikt voor (manege)ruiters met meer rijervaring die meer en uitdagender kunnen en willen springen en crossen. Vind je een crosshindernis te hoog? Geen probleem, iedere hindernis heeft ook een lagere variant. Ook de waterbak blijft natuurlijk een favoriet onderdeel!
Deze weken worden georganiseerd in de zomervakantie van zondagavond 19.00 uur tot zaterdag 11.00 uur. Een groep bestaat uit ongeveer 10 ruiters en twee begeleiders.

Cross 14+

Nieuw dit jaar is de Crossweek 14+. Ben jij 14 jaar of ouder en kun je niet kiezen tussen de Jongerentrektocht en de Crossweek? Vind je 3 lange trektochtdagen gewoon te lang  of vind jij crossen leuk? Dan is de Cross 14+ wellicht iets voor jou.  Je hebt dan meer crosstrainingen en je maakt één dag een lange dagtocht. Durf jij beide uitdagingen aan?
Deze week is geschikt voor ervaren (manege) ruiters en springervaring is vereist. Je moet minimaal 14 jaar zijn.

Kijk hier voor een filmpje

Vlog van een Cross3Daagse

P1010610Overnachten

Overnachten doe je in onze gezellig slaapkamers met stapelbedden. Deze worden op basis van leeftijd en activiteit ingedeeld. Heb je nog bijzonderheden? Vermeld dit dan op het boekingsformulier en geef dit dan aan het begin van de week door aan je begeleiding.

Meer leren over paarden

Ieder jaar wordt er een theorie of praktijkblok behandeld, zoals bijvoorbeeld natural horsemanship, natuurlijk bekappen of positief/negatief belonen. Dit zijn ook thema’s die wij in de praktijk met het werken met de paarden hanteren.

 

 

 

Zomervakantie 2021
7 dagen
Crossweek 469,-
Cross 14+ 485,-
Crossweek
(7 dgn)
11 t/m 16 jaar
groep1
Crossweek
(7 dgn)
11 t/m 16 jaar
groep2
11 t/m 17 juli VOL VOL
18 t/m 24 juli VOL VOL
25 t/m 31 juli VOL             VOL  (14+)
1 t/m 7 aug. VOL  VOL
8 t/m 14 aug. VOL  VOL
15 t/m 21 aug. VOL             VOL (14+)
22 t/m 28 aug. VOL VOL

Boek op tijd!

Vanaf 1 december kun je weer boeken! Bel naar Stal ‘t Reelaer 0572-363398 om een telefonische reservering te doen of stuur een mailtje naar stal@reelaer.nl. Boeken kan met het boekingsformulier. Dit formulier kun je vinden op de pagina Aanmelden. Vergeet niet een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij het springen tijdens de crosslessen is het dragen van een bodyprotector verplicht. Heb je er zelf niet een? Dan kun je die bij ons huren (15,- voor week/weekend) of kopen.

 

[facebook_like_button]

Comments are closed