Bodyprotector

Hoewel je mét een bodyprotector veel beter beschermd bent dan zonder, kan geen enkele bodyprotector alle blessures voorkomen. Wel zullen de blessures minder ernstig zijn. In het kader van de veiligheid adviseren wij het dragen van een bodyprotector en stellen wij het dragen van een bodyprotector (level 3) bij het springen van vaste hindernissen verplicht.bodyprotector

Wanneer verplicht

Bij het springen van vaste hindernissen is het dragen van een bodyprotector verplicht. Zowel crossweek als trektocht rijdt met de lessen in de crosswei over de vaste hindernissen. Bij het ruiterbewijsweekend is het dragen van een bodyprotector verplicht gesteld door de examinerende instantie (SRR) voor ruiters tot 16 jaar. Heb je niet zelf een bodyprotector? Geen probleem, je kunt er bij ons één huren. Geef dit dan aan bij je boekingsformulier.

Aangeven bij het boeken

Wanneer je bij ons een arrangement boekt kun je bij ons een bodyprotector huren of kopen. Wanneer je de maat doorgeeft op het boekingsformulier kunnen wij ervoor zorgen dat je maat op voorraad is.

Als je bij het boeken vergeten bent om een bodyprotector te reserveren kan dat dan nog?

Ja dat kan. Geef dan wel via de mail even je maat door. Je kunt de huur dan aan het begin van je arrangement afrekenen (15,- voor week/weekend)

Comments are closed