Rijden met een kwartaalabonnement

Rijden met een kwartaalabonnement

Als vaste lesklant kun je voor een voordeliger tarief rijden met het kwartaalabonnement.
Je hebt dan een vaste lesplek en afhankelijk van de maand wordt er in een maand 4 of 5 keer gereden. Wil je een afspraak maken of informatie? Bel dan gerust 0572-363398.

Het Aanmelden van een abonnement kan op ieder moment. Begin je niet op een hele maand dan worden de voorafgaande lessen tegen lesklantentarief berekend.
De looptijd Lesovereenkomst: De overeenkomst gaat in op de datum van ondertekening van de “Lesovereenkomst Stal ‘t Reelaer” en wordt aangegaan voor de duur van 3 maanden. Zonder voorafgaande opzegging wordt de overeenkomst telkens na ommekomst van de afgesproken duur voor dezelfde periode en tegen dezelfde condities verlengd.

  • De lesovereenkomst gaat in op de datum van ondertekening van de “Lesovereenkomst Stal ‘t Reelaer” en wordt aangegaan voor de duur van 3 maanden. Zonder voorafgaande opzegging wordt de overeenkomst telkens na ommekomst van de afgesproken duur voor dezelfde periode en tegen dezelfde condities verlengd. De lesgelden worden in het jaar gedurende 11 maanden gerekend. De overeenkomst kan zowel door de klant als door de lesgever worden opgezegd, met inachtneming van een opzegtermijn van één maand. Opzegging door de klant kan uitsluitend schriftelijk geschieden.
  • Indien je geen gebruik maakt van een volledig kwartaalabonnement vervalt het kwartaalvoordeel en wordt voor de lessen het losse les tarief berekend. Het losse les tarief gaat met terugwerkende kracht in op aanvangsdatum van het kwartaalabonnement waarin wordt opgezegd. De abonnee dient het abonnement schriftelijk op te zeggen door de kaart ‘intrekking machtiging’ (verkrijgbaar in de kantine) in te vullen of door een mail te sturen.
  • In de maanden juli en augustus vervalt de vaste lesplek. De 4 lessen van de 11e maand kunnen worden gereden in de vorm van daarvoor extra georganiseerde activiteiten.

Daarnaast word je lid van de overkoepelende hippische sportbond, de KNHS. Daardoor ontvang je ook het ruiterpaspoort. Het aanvragen van het ruiterpaspoort gaat samen met het invullen van je RuiterpaspoortFNRSabonnementspapieren. Ruitersportcentra die zijn aangesloten bij de FNRS voldoen aan de meest actuele eisen op het gebied van onder meer accommodaties, veiligheid, verzekeringen, kennis, kunde en dierenwelzijn. Ze bieden je een breed aanbod van uitstekende ruiteropleidingen.  Je lidmaatschap van de KNHS kan je ook andere voordelen bieden. Zo levert het je kortingen op bij diverse ruitershops. Ook kan je extra voordelig deelnemen aan evenementen, kampen en activiteiten. Bekijk alle aanbiedingen voor KNHS-leden. Je ontvangt ieder kwartaal gratis het magazine ‘Paard en Leven’. Je bent aanvullend verzekerd voor ongevallen. Je kunt deelnemen aan alle FNRS Ruiteropleidingen en FNRS Proeven. Zo kan je jezelf blijven ontwikkelen als ruiter. In het ruiterpaspoort houd je jouw vorderingen bij. Het KNHS lidmaatschap kost 25,- per jaar en wordt rechtstreeks door de KNHS gefactureerd, wanneer je aanvraag voor het ruiterpaspoort bij hen binnen is. De jaren erna krijg je een factuur van de sportbond thuisgestuurd. Het ruiterpaspoort is een persoonlijk document en kan wanneer je stopt met paardrijden worden opgezegd bij www.ruiterpaspoort.nl.

Afmelden voor een abonnement: Het handigste is om (een maand van tevoren) per kwartaal op te zeggen. Je kwartaalvoordeel loopt immers per kwartaal. Je formele opzegtermijn is een maand en kan uitsluitend schriftelijk per hele maand geschieden. Indien je geen gebruik maakt van een volledig kwartaalabonnement vervalt het kwartaalvoordeel en  worden voor de lessen (lesplek) het losse les tarief berekend. Het losse les tarief gaat met terugwerkende kracht in op aanvangsdatum van het kwartaalabonnement waarin  wordt opgezegd. Een hoop gereken dus..
Het ruiterpaspoort is een persoonlijk document en moet je zelf opzeggen. Wanneer je stopt met paardrijden en niet meer via je ruiterpaspoort KNHS lid wilt zijn kun je je ruiterpaspoort opzeggen via  www.ruiterpaspoort.nl.

Inhaalregeling: In principe wordt iedereen in zijn eigen les verwacht. Mocht je een keer niet kunnen in je eigen les dan kent het abonnement een inhaalregeling. Wanneer je je les minimaal 24 uur van tevoren hebt afgezegd, kan in overleg worden ingehaald in een inhaalles. De inhaalles voor jeugd wordt 1* per maand gepland. Het is niet de bedoeling dat inhaallessen worden opgespaard. De inhaallessen moeten voor de zomerstop zijn opgereden. Voor volwassenen is het mogelijk om de les in de week voor of na de afzegging in te halen, mits er plek is.
Afmelden voor de les kan telefonisch (antwoordapparaat dus ook op zondag te bellen), tijdens een lesavond of via de mail. Het afspreken van een inhaalles kan telefonisch of tijdens een lesavond (dus niet via de mail). Een afgesproken inhaalles kan niet worden verplaatst of worden ingehaald. Extra georganiseerde activiteiten kunnen niet als inhaalmogelijkheid worden gebruikt.

Zomerstop: In de maanden juli en augustus vervallen de regulieren lessen. In de maand juli vind de juli incasso plaats, de 11e maand incasso waarvoor iedereen 4 knippen krijgt die gebruikt kunnen worden in de vorm van daarvoor extra georganiseerde activieteiten.

waarvoor

Comments are closed