Spring- en Cross3daagse

Speciaal voor de ervaren ruiters die meer uitdaging zoeken naast dressuur, organiseren we de spring- en crossdagen. Wil jij meer leren over springen en crossen, dan is deze training iets voor jou!
Onze crosswei met waterbak biedt een leuke uitdaging met hindernissen tot 80 cm. Vind je een hindernis te hoog? Geen probleem, er is altijd een lagere variant beschikbaar. Wat is er leuker dan met je paard door de waterbak te gaan? Deze training kun je doen op een paard van ons, maar het is ook mogelijk om dit met je eigen paard te doen! Deze instructiedagen zijn zonder overnachting. Alleen in de meivakantie voor de jeugd is het inclusief overnachten. Het stallen van je eigen paard is mogelijk.

Programma Trainingsdag/ Cross3Daagse
De trainingsdagen zijn van 10 uur tot 16.30 uur en zijn inclusief koffie, thee en lunch. Je hebt 2 trainingen van 1,5 uur. Een trainingsdag kost 99,-. Het dragen van een bodyprotector (level 3) is verplicht tijdens het springen van de vaste hindernissen. Deze kun je bij ons huren of kopen.

Spring- en Cross 3daagse Boekingsformulier
Crossdagen worden in overleg gepland. 10u – 16.30u 99,- (79,- met eigen paard)
Huur bodyprotector week/weekend 15,- Dit kun je aangeven op het boekingsformulier
Stal paard per dag 15,-

Ben jij een ervaren ruiter met geen of weinig springervaring?
Juist dan zijn deze dagen geschikt voor jou! Je zult zien hoe snel je de balans en het plezier in het springen zult ervaren. Deze dagen zijn ook een goede voorbereiding voor het springen voor het ruiterbewijs.

Speciaal voor de jeugd in de meivakantie!
Speciaal voor de jeugd organiseren we deze cross 3daagse in de meivakantie. Deze dagen zijn inclusief overnachting en maaltijden!

Wil jij met je eigen paard leren springen en crossen?
Met een rustige opbouw laten we je paard wennen aan de hindernissen en de waterbak. Vind je paard de waterbak of een hindernis moeilijk? Wij helpen je om het obstakel (paardvriendelijk) te nemen.

Heb je nog vragen? Bel of mail gerust voor meer informatie.

 

Comments are closed