Zomerslaapkamp


Zomerslaapkamp!
 Ieder jaar organiseren we een super gaaf  zomerslaapkamp voor onze leskids met 1 nachtje slapen! Dit zomerslaapkamp is altijd op de vrijdag en zaterdag voor onze eerste zomerweek, van de 8 zomerweken. Vanaf mei kun je je hiervoor opgeven. Iedereen kan altijd meedoen! Helemaal leuk! Afgelopen keer hebben we een aantal corona aanpassingen gedaan.
Rond april komt het nieuwe programma erop te staan.

Wil je je aanmelden voor de Crossweek of jongerentrektocht (7 dagen)? Kijk dan op de andere pagina..LET OP: In verband met de Corona maatregelen hebben we haal- en brengtijden. Ook vragen wij de crossgroep en de jongens om kleine tentjes mee te nemen en een slaapmatje/luchtbed. Vul onderin het formulier even in!

Voor wie? Voor al onze eigen, vaste ponyruiters (t/m 12 jaar) en jeugdruiters (t/m 17 jaar). Dit jaar is er weer een zomerslaapkamp Cross voor jeugd van groep 8 en ouder.

Wanneer? Het kamp begint vrijdagmiddag. We hebben de opgegeven ruiters verdeeld in groepen naar aanleiding van de lestijden.
Ouders willen we buiten de kampbubbel houden. Het halen en brengen gaat via het kiss en ride stysteem. Voor ouders is het mogelijk om op de parkeerplaats vragen te stellen en een (kort) kopje koffie te drinken.
De brengtijden zijn als volgt:
15:00 uur groep 1–> woensdag 15:30 + dinsdag 17:00
15:15 uur groep 2 –> dinsdag 16:00 + woensdag 17:30 + donderdag 17:00
15:30 uur groep 3 –> woensdag 16:30
16:00 uur groep 4 –> Alle ruiters die zich hebben opgegeven voor de crossvariant

De ophaaltijden zijn hetzelfde als hierboven. Van te voren ontvangen wij nog graag een telefoonnummer waar je ouders deze 2 dagen bereikbaar zijn.

Kosten 1 maandabonnement of 4 knippen voor lesruitersvan Stal met een maandabonnement (inclusief Tshirt). De meeste ruiters gebruiken hiervoor de 11e maand incasso. Dit is het lesgeld dat in juli wordt geïncasseerd en waarvoor je 4 knippen terug krijgt die je van 1 januari t/m 31 december kunt besteden.

Wat gaan we allemaal doen. We gaan tijdens het zomerslaapkamp allemaal leuke dingen doen, zoals paardrijden, BBQ  en spelletjes.

Als je komt begeleiden.. Begeleiders moeten iets eerder aanwezig zijn en blijven iets langer.. Van vrijdag 14.00 – zaterdag 17.00 uur. Tot dan!

Vergeet niet..  cap, zweepje, rijkleding, bodyprotector, slaapzak, hoeslaken, kussensloop, handdoeken, toiletartikelen, regenkleding en  vrijetijdskleding en oude schoenen voor in de waterbak mee te nemen! Een shirtje met lange mouwen ivm de eikenprocessierups is ook handig. Neem ook een bord, beker en bestek mee voorzien van je naam.
De crossgroep  moet ook een tentje en slaapmatje of luchtbed meenemen.
Heb je last van een allergie of hooikoorts vergeet dan niet om je medicijnen mee te nemen om Corona gelijkende klachten te voorkomen.

Opgeven? Aanmelden kan nu via de link hieronder!
Aanmelden Zomerslaapkamp (vanaf mei)

 

Comments are closed