Zomerslaapkamp

Zomerslaapkamp 2023!

Ieder jaar organiseren we een super gaaf  zomerslaapkamp voor onze leskids met 1 nachtje slapen als je 11 jaar bent of ouder. Ben je nog geen 11 jaar? Dan mag je om 22u opgehaald worden en beginnen we pas met het ontbijt om 9u als je er weer bent (vanaf 8.30u)!
Voor de oudere jeugd organiseren we een ZomerCrossKamp. Ben je een ervaren ruiter in groep 8 of ouder dan mag je hieraan mee doen

ZomerSlaapKamp : vrijdag 7 juli 16u tot zaterdag 8 juli 16u.
ZomerCrossKamp (groep 8+ en ervaren): vrijdag 30 juni 16u tot zaterdag 1 juli 16u.

Je kunt je vanaf nu opgeven. Iedereen kan altijd meedoen! Helemaal leuk!
Wil je je aanmelden voor de Crossweek of jongerentrektocht (7 dagen)? Kijk dan op de andere pagina..


Voor wie? Voor al onze eigen, vaste ponyruiters en jeugdruiters.

Wanneer? Het kamp begint vrijdagmiddag om 16u en eindigt op zaterdag 16u.

Kosten 1 maandabonnement of 4 knippen voor lesruiters van Stal met een maandabonnement (inclusief Tshirt). De meeste ruiters gebruiken hiervoor de 11e maand incasso. Dit is het lesgeld dat in juli wordt geïncasseerd en waarvoor je 4 knippen terug krijgt die je van 1 januari t/m 31 december kunt besteden.

Wat gaan we allemaal doen. We gaan tijdens het zomerslaapkamp allemaal leuke dingen doen, zoals paardrijden, BBQ  en spelletjes.

Als je komt begeleiden.. Begeleiders moeten iets eerder aanwezig zijn en blijven iets langer.. Van vrijdag 14.00 – zaterdag 17.00 uur. Tot dan!

Vergeet niet..  cap, zweepje, bodyprotector (voorzien van je naam), rijkleding,  slaapzak, hoeslaken, kussensloop, handdoeken, toiletartikelen, antimug, regenkleding en  vrijetijdskleding en oude schoenen voor in de waterbak mee te nemen! Een shirtje met lange mouwen ivm de eikenprocessierups is ook handig. Neem ook een bord, beker en bestek mee voorzien van je naam.
Heb je last van een allergie of hooikoorts vergeet dan niet om je medicijnen mee te nemen om Corona gelijkende klachten te voorkomen.


Wat je nog moet weten :
Voor ouders: 

  • Dieet wensen en bijzonderheden graag voor komende donderdag doorgeven, handigste is via de app
  • Het aanmelden is om 16u op het terras. Ouders kunnen daarna gerust een kopje koffie drinken.
  • Geef bij het aanmelden ook eventuele bijzonderheden door.
  • We hebben een telefoonnummer gevraagd op het aanmeldformulier waar ouders deze dagen bereikbaar zijn.. Geef eventueel een ander nummer door wanneer dit nodig is.
  • Er is gelegenheid om vragen te stellen.
  • Op zaterdag mag iedereen weer om 16u opgehaald worden.
  • Het zomerslaapkamp kost een maandabonnement. Dit kun je verrekenen met de 11e maand (de juli incasso), contant afrekenen of pinnen. Voor ruiters met een eigen paard kost het kamp 60,-.

Voor de jeugd:

  • Na het inrichten van de kamers wordt er natuurlijk paardgereden.
  • Programma vrijdag: paardrijden, BBQ, Avondspel, disco. Programma zaterdag: paardrijden (buitenrit) en Ruiterbewijs/cross Training.
  • Vergeet niet mee te nemen Vergeet niet..  cap, zweepje, bodyprotector (voorzien van je naam), rijkleding , slaapzak, hoeslaken, kussensloop, handdoeken, toiletartikelen, antimug, regenkleding en  vrijetijdskleding en oude schoenen voor in de waterbak mee te nemen! Een shirtje met lange mouwen ivm de eikenprocessierups is ook handig. Neem ook een bord, beker en bestek mee voorzien van je naam.

Heb je last van een allergie of hooikoorts vergeet dan niet om je medicijnen mee te nemen.

Wij hebben er zin in!

Tot binnenkort,
Team Stal ’t Reelaer

Frouk 06-22484304

Comments are closed