Zomerslaapkamp


Zomerslaapkamp!
 Ook dit jaar organiseren wij weer een supergaaf zomerslaapkamp.

Voor wie? Voor al onze eigen, vaste ponyruiters (t/m 12 jaar) en jeugdruiters (t/m 17 jaar). Dit jaar is er weer een zomerslaapkamp Cross voor jeugd van groep 8 en ouder.

Wanneer? Het kamp begint vrijdagmiddag om 16.00 uur en eindigt op zaterdag om 16.00 uur. Bij het aanmelden op vrijdagmiddag ontvangen we graag een telefoonnummer waar je ouders deze 2 dagen bereikbaar zijn. Ouders zijn op zaterdag welkom vanaf 15.45 uur voor een kopje koffie…

Kosten 1 maandabonnement (inclusief Tshirt). Je kunt bij ons niet pinnen.

Wat gaan we allemaal doen. We gaan tijdens het zomerslaapkamp allemaal leuke dingen doen, zoals paardrijden, BBQ, bonte avond en spelletjes. Heb je dus nog leuke dingetjes of muziek voor de bonte avond… neem het dus mee!

Als je komt begeleiden.. Begeleiders moeten iets eerder aanwezig zijn en blijven iets langer.. Van vrijdag 14.30 – zaterdag 17.00 uur. Tot dan!

Vergeet niet..  cap, zweepje, rijkleding, bodyprotector, slaapzak, hoeslaken, kussensloop, handdoeken, toiletartikelen, regenkledingen  vrijetijdskleding en oude schoenen voor in de waterbak mee te nemen! Een shirtje met lange mouwen ivm de eikenprocessierups is ook handig. Neem ook een bord, beker en bestek mee voorzien van je naam en attributen en muziek voor de bonte avond.


Opgeven?
 Dat kan via de inschrijflijst die in de kantine hangt!
Aanmelden kan nu ook via de website hieronder pagina!  Ook al sta je al op een lijst.. hieronder aanmelden mag altijd.
Aanmelden Zomerslaapkamp

 

Comments are closed