Zomerslaapkamp

Zomerslaapkamp 2021!

Ieder jaar organiseren we een super gaaf  zomerslaapkamp voor onze leskids met 1 nachtje slapen! Dit ZomerSlaapKamp is van vrijdag 9 juli 16u tot zaterdag 10 juli 16u. Je kunt je vanaf nu opgeven. Iedereen kan altijd meedoen! Helemaal leuk! Afgelopen jaar hebben we een aantal corona aanpassingen gedaan. Ook dit jaar zullen we ons weer moeten aanpassen aan de corona regels.

Wil je je aanmelden voor de Crossweek of jongerentrektocht (7 dagen)? Kijk dan op de andere pagina..

Dit jaar organiseren we voor de oudere jeugd ook een ZomerCrossKamp. Ben je een ervaren ruiter in groep 8 of ouder dan mag je hieraan mee doen. Het ZomerCrossKamp is in van vrijdag 2 juni 16u tot zaterdag 3 juli 16u.


Wat je nog moet weten:
Voor ouders: 

 • Het aanmelden is om 16u op de parkeerplaats in verband met de ruimte. Ouders kunnen daarna gerust een kopje koffie drinken op het terras. Houdt daarbij 1,5 meter afstand.
  We willen alle ouders vragen om op het terras te blijven en niet in de kantine en stallen te komen ivm de ruimte.
 • Overnachten van het zomercrosskamp is in de kamertjes. Een tentje meenemen is dus niet nodig.
 • Geef bij het aanmelden ook eventuele bijzonderheden door.
 • Bij het aanmelden wordt gecheckt of iedereen op buitenrit (alleen ZomerCrossKamp) mag. Word je niet door je ouder gebracht, neem dan even een briefje mee dat je op buitenrit mag!
 • We hebben een telefoonnummer gevraagd op het aanmeldformulier waar ouders deze dagen bereikbaar zijn.. Geef eventueel een ander nummer door wanneer dit nodig is.
 • Er is gelegenheid om vragen te stellen.
 • In verband met de 1,5 meter afstand hebben we een looproute over het bedrijf. Deze loopt via de kamertjes, over het erf via de bak naar de parkeerplaats.
 • 18+ moet 1,5 meter afstand houden.
 • Op zaterdag mag iedereen weer om 16u opgehaald worden.
 • Het crosskamp kost een maandabonnement. Dit kun je verrekenen met de 11e maand, contant afrekenen of pinnen. Voor ruiters met een eigen paard kost het kamp 50,-.

Voor de jeugd:

 • Na het inrichten van de kamers wordt er natuurlijk paardgereden.
 • Programma vrijdag: paardrijden, BBQ, Avondspel, disco. Programma zaterdag: paardrijden (buitenrit) en Ruiterbewijs/cross Training.
 • Vergeet niet mee te nemen:

Vergeet niet..  cap, zweepje, rijkleding, bodyprotector, slaapzak, hoeslaken, kussensloop, handdoeken, toiletartikelen, regenkleding en  vrijetijdskleding en oude schoenen voor in de waterbak mee te nemen! Een shirtje met lange mouwen ivm de eikenprocessierups is ook handig. Neem ook een bord, beker en bestek mee voorzien van je naam.
Heb je last van een allergie of hooikoorts vergeet dan niet om je medicijnen mee te nemen om Corona gelijkende klachten te voorkomen.

Wij hebben er zin in!

Tot binnenkort,
Team Stal ’t Reelaer

Frouk 06-22484304


Voor wie? Voor al onze eigen, vaste ponyruiters (t/m 12 jaar) en jeugdruiters.

Wanneer? Het kamp begint vrijdagmiddagrond 16u en eindigt op zaterdag 16u.
Ouders willen we buiten de kampbubbel houden. Het halen en brengen gaat via het kiss en ride stysteem. Voor ouders is het mogelijk om op de parkeerplaats vragen te stellen en een (kort) kopje koffie te drinken.

Kosten 1 maandabonnement of 4 knippen voor lesruitersvan Stal met een maandabonnement (inclusief Tshirt). De meeste ruiters gebruiken hiervoor de 11e maand incasso. Dit is het lesgeld dat in juli wordt geïncasseerd en waarvoor je 4 knippen terug krijgt die je van 1 januari t/m 31 december kunt besteden.

Wat gaan we allemaal doen. We gaan tijdens het zomerslaapkamp allemaal leuke dingen doen, zoals paardrijden, BBQ  en spelletjes.

Als je komt begeleiden.. Begeleiders moeten iets eerder aanwezig zijn en blijven iets langer.. Van vrijdag 14.00 – zaterdag 17.00 uur. Tot dan!

Vergeet niet..  cap, zweepje, rijkleding, bodyprotector, slaapzak, hoeslaken, kussensloop, handdoeken, toiletartikelen, regenkleding en  vrijetijdskleding en oude schoenen voor in de waterbak mee te nemen! Een shirtje met lange mouwen ivm de eikenprocessierups is ook handig. Neem ook een bord, beker en bestek mee voorzien van je naam.
Heb je last van een allergie of hooikoorts vergeet dan niet om je medicijnen mee te nemen om Corona gelijkende klachten te voorkomen.

Opgeven? Aanmelden kan nu via de link hieronder!

Aanmelden ZomerSlaapkamp / ZomerCrossKamp

 

Comments are closed